یکی از صبحانه های مورد علاقه افراد سوسیس تخم مرغ است که در مدت زمانی آماده می شود و بسیار پرطرفدار می باشد، همانطور که می دانید اکثر بچه ها به خوردن صبحانه در صبح زود و همچنین صبحانه هایی مانند نان و پنیر علاقه ندارند که می توانید سوسیس تخم مرغ تهیه و نوش جان کنید، در ادامه طرز تهیه آن را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که به دنبال یک صبحانه متنوع و خوشمزه هستید بهتر است سوسیس تخم مرغ را امتحان کنید بنابراین، پیشنهاد می کنیم تا پایان مطلب همراه ما باشید.
مواد لازم :
- تخم مرغ : چهار عدد
- سوسیس گوشت : چهارصد و پنجاه گرم
- پودر خردل : یک قاشق چای خوری
- نمک : نصف قاشق چای خوری
- پنیر چدار خرد شده : دویست و چهل گرم
- نان تست : شش برش
طرز تهیه سوسیس تخم مرغ با طعم عالی
در طرز تهیه سوسیس تخم مرغ ابتدا مقداری روغن داخل تابه ریخته سپس بر روی حرارت گذاشته و سوسیس ها را بعد از خرد کردن داخل روغن بریزید و اجازه دهید تا تغییر رنگ دهند.
حالا داخل یک کاسه مناسب تخم مرغ ها را شکسته و به آن نمک و پودر خردل بیفزایید سپس با هم مخلوط کنید و هم بزنید.
حالا ترکیب به دست آمده را به تابه افزوده و بگذارید تا تخم مرغ ها کاملا پخته شوند و شل نباشند و کمی پیش از پخته شدن کامل تخم مرغ ها به آن پنیر چدار بیفزایید.
همچنین می توانید به ترکیب تخم مرغ سوسیس ها را افزوده و داخل فر بر روی دمای صد و هفتاد و پنج درجه قرار دهید سپس، آن را داخل ظرف مناسب گذاشته و همراه با نان تست نوش جان کنید.
آموزش تهیه املت سوسیس
این املت یک از انواع املت های بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که نحوه تهیه آن نیز بسیار ساده و راحت است فقط کافی است، طبق روش پخت آن پیش بروید تا آن را تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم :
- سوسیس : دوازده حلقه
- تخم مرغ : چهار عدد
- گوجه گیلاسی : دو پیمانه
- کره : سی گرم
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
نحوه تهیه :
ابتدا کره را داخل تابه و بر روی حرارت بگذارید بعد از آب شدن کره، به آن سوسیس ها را بیفزایید و بلافاصله گوجه های گیلاسی نصف شده را به آن افزوده و مقدار کمی نمک نیز به آن اضافه کنید.
حالا سوسیس ها را تفت داده تا تغییر رنگ دهند و گوجه ها نیز نرم شوند سپس حرارت را کم کرده و سوسیس ها را از تابه خارج کرده و برای تخم مرغ ها بین گوجه ها فضا باز کنید.
حالا تخم مرغ ها را داخل تابه شکسته و مقداری نمک به آن بیفزایید سپس سوسیس های سرخ شده را به آن افزوده و کمی فلفل بر روی بپاشید و اجازه دهید تخم مرغ ها پخته شوند، نوش جان.
بررسی ویژگی سوسیس و کالباس با کیفیت
۱. دارای بسته بندی مناسب و فاقد حباب هوا باشد.
۲. داری پوست براق باشد.
۳. هر چقدر گوشت به کار رفته در سوسیس بی کیفیت باشد بعد از پخت بیشتر دچار چروکیدگی و افت حجم خواهند شد.
۴. در تهیه آن از آرد، نان و چربی بیش از حد استفاده نشده باشد.
۵. دارای گلوتن یعنی خرد نان، پودر سیب زمینی و برنج نباشد.
۶. فاقد لکه های تیره و سبز رنگ باشند.